Cămașa în carouri – o atracție indiferent de ocazie

Cămașa în carouri este dovada că, în timp ce moda femeilor este capricioasă și se schimbă ani la rând, moda pentru bărbați, pe de altă parte, variază mult mai puțin. Trendurile masculine tind să se transforme în jurul componentelor de bază ale garderobei bărbaților: o cămașă, sacou și pantaloni.


Ce se poate face pentru a adăuga unele noutăți la lookul dvs, dacă sunteți îngrădit de același tip de costum? Micile detalii pot fi modificate, cum ar fi culoarea, modelul și tăietura unei cămăși, cu un guler care este scurtat în acest an iar buzunarul de la piept în următorul. Sacourile pot avea o tăietură militară sau două, trei și chiar patru nasturi pe manșete.


Aceste mici schimbări pot ajuta la menținerea unei ținute moderne a unui domn și unui aspect de prospețime pe tot parcursul anotimpului cald. O altă modalitate de a ieși din rutina vestimentară din cauza purtării acelorași haine în combinația zilnică este să se amestece și să se potrivească modelele și culorile cămășii, cravatei și costumului în mod corespunzător.


De exemplu, o cămașă cu carouri închise se pretează la o cravată foarte contrastantă, deci puteți opta pentru un model îndrăzneț, care va ieși în evidență pe un fundal alb. În mod alternativ, puteți purta o cămașă de culoare mai deschisă și alege o cravată de culoare mai discretă, care contrastează cu nuanța cămășii.


Puteți încerca, de asemenea, o cravată cu modele sau forme pe ea atunci când purtați o cămașă simplă. Cămășile cu modele mai complexe, cum ar fi cele cu dungi sau cercuri, sunt o modalitate foarte bună de a adăuga o mai mare varietate garderobei dvs. Combinațiile de culori cu benzi și forme rotunde sunt aproape infinite, dar limitați-vă la doar câteva culori, mai ales dacă este o ținută pentru muncă.


De obicei, cu cât dungile sunt mai înguste, cu atât mai discretă este cămașa, iar atunci când se poartă o cămașă cu modele, asortați-o cu o cravată simplă. Feriți-vă de modelele fanteziste, deci o cravată texturată cu o cămașă se va evita cu orice preț la toate eveniment care impun măcar o minimă doză de sobrietate.





În egală măsură, un costum cu dungi cu o cămașă în carouri nu se potrivește deloc, pentru că există prea multe elemente vizuale care agasează ochii. Nu uitați: purtați fie o cămașă cu modele cu un costum simplu sau o cămașă simplă cu un costum cu modele, de exemplu, cu o varietate de dungi sau cercuri. În cazul în care purtați cămașă la locul de muncă, este crucial pentru să se țină minte aceste detalii aparent neînsemnate.


Ar trebui să fiți acum în măsură să jonglați cu toate tipurile de cămăși pentru bărbați, costume și cravate pentru a evita pe viitor purtarea aceleiași ținute tot timpul. Acesta este avantajul de a fi bărbat, deoarece puteți obține numeroase combinații din câteva elemente de bază și de haine care sunt purtate prin rotație. Aceste noțiuni de bază privind cămașa în carouri sunt extrem de utile, mai ales când aveți nevoie de idei de cadouri pe ultima sută de metri.


Sursa articol aici