Articole din Mai 2016

Cum alegi sacoul potrivit?
Sacoul reprezinta piesa centrala a unui costum; daca nu se tine cont de anumite criterii, acesta poate strica intreaga tinuta. In randurile ce urmeaza veti afla cum puteti sa alegeti sacoul potrivit care sa va vina ca ”turnat”.Umerii sacoului Referitor la umerii sacoului, cei mai potriviti sunt cei putin intariti, situati undeva la 30-50 milimetri deasupra umarului real. Ideea centrala este ca de la umeri iti dai seama daca un sacou iti vine bine sau nu, pentru ca acolo cade prima oara privirea, deci mare atentie! Orice disconfort pe care il ai la nivelul umerilor atunci cand pro..
0 comentarii - vezi comentariile
Cum sa adopti stilul army?
Piesele vestimentare de inspiratie army se intorc in forta in acest an, cele mai populare fiind pantalonii camuflaj, jachetele cu acelasi print si camasile kaki.Stilul army emana forta, fiind masculin prin esenta lui. Instinctul de lupta si spiritul de aventura se afla in majoritatea barbatilor, astfel, cu un stil militaresc te vei simti in largul tau.Nu este cazul sa te imbraci din cap pana in picioare intr-o tinuta camuflaj. Un singur obiect vestimentar de acest fel este suficient. Pantaloni army In ultima vreme, pe piata au aparut o sumedenie de modele de pantaloni cam..
2 comentarii - vezi comentariile
Cum se poarta un costum barbatesc

Daca reusim sa invatam cum se poarta un costum barbatesc avem numai de castigat. Puteti face o analiza din orice punct de vedere si veti vedea ca asa este. In primul rand doamnele si domnisoarele o sa ne gaseasca mult mai sexy decat de obicei, deoarece nu este nimic mai barbatesc decat o tinuta eleganta ce emana prestanta, siguranta si, bineinteles, masculinitate.

0 comentarii - vezi comentariile
Camasi barbati – modele si culori
Astăzi o să abordăm tema ”camasi barbati„, deoarece sunt piese vestimentare ce nu trebuie să lipsească sub nici o formă din garderobă. Cămăşile sunt piese variabile ce au diferite modele, materiale, croiuri, producători şi nu în ultimul rând, preţuri. Din punctul de vedere al esteticii, cămăşile trebuie să atragă atenţia într-un mod plăcut prin îngrijire, purtare şi felul în care sunt călcate.Pe lângă toate aceste aspecte cămăşile pot fi şi asortate cu diferite tipuri de cravate dar nu o cravată la întâmplare. În următoarele rânduri vă vom furniza informaţii despre mai multe model..
1 comentarii - vezi comentariile
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)