Returnarea produselor

Returnarea produselor

 

Conditii de returnare

Daca produsul comandat nu este conform asteptarilor clientului (oricare ar fi motivul invocat de acesta), deHaine.ro ofera posibilitatea clientilor de a-l returna.

Existe doua alternative in acest sens:

  • schimbarea produsului cu un altul similar sau diferit, cu aceeasi valoare de achizitie;
  • recuperarea contravalorii acestuia.

Important: Produsul trebuie returnat in termen de 30 zile lucratore de la primire in starea in care a fost primit de catre client. Va rugam sa va asigurati ca produsele returnate sunt in aceeasi stare in care au fost receptionatefara semne de uzura.


Important: Daca comanda initiala a depasit 400 lei si a beneficiat de livrarea gratuita, in cazul unui eventual retur din suma totala se va oprii taxa de livrare initiala( 15-20 lei)


Plata transportului este suportata de catre client.


Pasul 1: Ambaleaza coletul corespunzator si asigurate ca toate produsele sunt in starea primita (nu returnam banii pe produse spalate sau deteriorate).

Pasul 2: Alege metoda prin care vrei sa trimiti coletul:

2.1: Posta romana: Costul transportului va fi de 4.5 lei pe care ii achiti cand trimiti pachetul.
Coletul trebuie trimis fara ramburs la urmatoarea adresa: Str. Lucacesti nr 10 , Oficiul Posta 56 Bucuresti – pe numele  Sc Best Royal Textil Srl

2.2: Curierat: Trimiteti prin orice firma de curierat doriti la adresa str. Lucacesti nr 10, pe numele Sc Best Royal Textil Srl.