Returnarea produselor

Returnarea produselor

 

Procesarea retururilor poate intarzia datorita dezinfectarii coletelor. Va multumim pentru intelegere!Conditii de returnare1. Daca produsul comandat nu este conform asteptarilor clientului (oricare ar fi motivul invocat de acesta), deHaine.ro ofera posibilitatea clientilor de a-l returna.

Existe doua alternative in acest sens:

  • schimbarea produsului cu un altul similar sau diferit, cu aceeasi valoare de achizitie;
  • recuperarea contravalorii acestuia.


 2. Produse defecte sau care prezinta deteriorari in momentul primirii/receptiei

Facem tot posibilul ca produsele sa fie livrate fara defecte. Insa in cazul in care primiti un produs defect, tot ce aveti de facut este sa contactati echipa deHaine.ro ( prin telefon, mail, facebook )  si vom aranja ca produsul sa fie inlocuit. Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de deHaine.ro

3. Produse livrate gresit 

Daca vi s-a livrat alt produs decat cel comandat va rugam sa semnalati cat mai curand acest lucru pentru a returna produsul si a fi inlocuit cu cel corect. 
Toate costurile de retur si transport al produsului corect vor fi suportate de deHaine.ro

 Daca produsul comandat se dovedeste a nu fi conform cu specificatiile din oferta noastra, puteti returna produsul pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii.

In cazul unui retur in urma caruia clientul doreste banii inapoi, plata se va faca in contul titularului comenzii. Doar la cererea clientului v-om returna suna in alt cont. 


Important: Produsul trebuie returnat in termen de 14 zile lucratore de la primire in starea in care a fost primit de catre client. Va rugam sa va asigurati ca produsele returnate sunt in aceeasi stare in care au fost receptionatefara semne de uzura.ImportantIn cazul unui retur dacă nu ridica coletul pierde transportul 15 lei tur + 15 lei retur in total 30 lei


ImportantPlata transportului in cazului unui retur este suportata de catre client.


ImportantPlata transportului este suportata de catre noi in cazul in care produsul prezinta defecte.


ImportantComenzile care au beneficiat de transport gratuit la un eventual retur se vor opri 10 lei.Cum se returneaza? 


 

Pasul 1: Ambaleaza coletul corespunzator si asigurate ca toate produsele sunt in starea primita (nu returnam banii pe produse spalate sau deteriorate).

Pasul 2: Alege metoda prin care vrei sa trimiti coletul:

2.1: Posta romana: Costul transportului va fi de 4.5 lei pe care ii achiti cand trimiti pachetul.
Coletul trebuie trimis fara ramburs la urmatoarea adresa: Str. Lucacesti nr 10 , Oficiul Posta 56 Bucuresti – pe numele  Sc Best Royal Textil Srl

2.2: Curierat: Trimiteti prin orice firma de curierat doriti la adresa str. Lucacesti nr 10, pe numele Sc Best Royal Textil Srl.