Despre noi

BEST ROYAL TEXTIL SRL 

CUI 33460706

J23/2306/2014 

deHaine.ro este magazin online cu o ampla oferta de produse de marca, outlet, imbracaminte office, imbracaminte casual, accesorii si incaltaminte..

Ne axam mereu pe satisfactia deplina a Clientilor nostri!

Avantajele achizitionarii produselor OutletExpert:

Comercializam o gama larga de produse la preturi avantajoase..

deHaine.ro e importator direct din Turcia. Fie ca este vorba de produse noi sau outlet, intotdeauna ne-au interesat doar haine moderne, inefitne si de cea mai inalta calitate.

Va oferim imbracaminte casual pentru evenimente si viaza de zi cu zi.

Scopul nostru e prestarea serviciilor la cel mai inalt nivel, gama larga de produse si Clienti satisfacuti.

Furnizam maxim informatii disponibile despre produse si postam poze cit mai clare si mai calitative pentru a satisface alegerea dumneavoastra.

La achizitionarea produselor in suma de 400 lei transportul este gratuit!

Ne concentram asupra celor mai rapizi termeni de livrare! 95% comenzi ajung la destinatie in 2 zile prin FANCOURIER la un pret de 25 lei/comanda.

Va asiguram posibilitatea de a returna produsul fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.


REGULAMENT CAMPANIE
Hello, Spring!

 Articolul 1 - Organizatorul si Regulamentul oficial al Campaniei
Campania este organizata de S.C. BEST ROYAL TEXTIL  S.R.L. cu sediul in Str. Antim Ivireanul 115 , Silistea Snagovului, judetul  Ilfov. Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricare din conditiile stabilite in prezentul regulament in perioada desfasurarii campaniei, din motive intemeiate, dar nu inainte de a anunta publicul despre aceste modificari. Regulamentul Campaniei este disponibil pe www.dehaine.ro
Articolul 2. Durata. Locul desfasurarii.
 Campania se desfasoara in perioada 17.03.2021  - 31.05.2021 online pe www.dehaine.ro
Articolul 3 – Dreptul si conditiile de participare
 De aceasta campanie beneficiaza orice persoana fizica care achizitioneaza orice produs participant al campaniei de pe www.dehaine.ro.
Articolul 4. - Mecanismul campaniei
In perioada 17.03.2021  - 31.05.2021  Organizatorul va oferi urmatoarele discounturi:
-    Pana la -85% discount la toate produsele de pe site www.dehaine.ro
Articolul 5. Informarea publicului
Regulamentul campaniei este disponibil spre consultare pe pagina www.dehaine.ro pe toata perioada de desfasurare. Participarea la aceasta campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului regulament
Articolul 6. Intreruperea campaniei
Campania va putea fi intrerupta doar in caz de forta majora sau printr-o decizie a organizatorului, dar nu inainte ca acesta sa anunte publicul prin intermediul paginii www.dehaine.ro si semnalizare in magazine.
Art. 7. Litigii
 In cazul unor litigii aparute intre Organizator şi participantii la campanie, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea litigiilor pe cale amiabila, partile implicate in litigiu vor inainta litigiul spre solutionare instantelor competente romane.