Cum arată femeia ideală pentru noi, domnii

Există anumite trăsături în femeia ideala care atrag bărbații și fiecare om are propriile sale preferințe, dar există trăsături generale care fac o femeie atractivă pentru cei mai mulți tipi, deci iată unele dintre calitățile pe care noi, bărbații, le apreciem la o doamnă. Un zâmbet feminin este un limbaj universal al prieteniei și deschiderii, iar cei mai mulți domni sunt atrași de femeile cu zâmbet frumos.

De multe ori am auzit oameni spunând că un zâmbet atractiv le poate însenina ziua și se pare că acest lucru este adevărat chiar conform studiilor psihologice, deoarece este un gest care se transmite în mod subconștient și este una dintre trăsăturile de care majoritatea oamenilor sunt atrași. Nu toate femeile știu să fie feminine, de aceea bărbaților le place să vadă această partea a doamnelor.

Partenera ideala este cea care te intelege

Partenera ideala este cea care te înțelege

În afară de părul lung, pielea netedă, picioare lungi, corp subțire, voce moale și ochi frumoși, care sunt toate calități fizice, sufletul plin de compasiune, îngrijirea și cultivarea sensibilității sunt toate trăsături de natură feminină care sunt atractive pentru cei mai mulți bărbați. A fi feminină nu înseamnă a fi prea timidă, iar o femeie feminină este sociabilă, dar cu maniere bune și nu cu o voce țipătoare, se poartă cum trebuie și emană o aură atrăgătoare.

Cei mai mulți bărbați preferă să stea departe de femeile arogante și exigente și este adevărat că cele mai multe femei doresc să fie tratate ca o prințesă, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să se comporte tot timpul ca una. O femeie cu astfel de caracter nu este genul de persoană care atrage domnii pentru că a fi cu picioarele pe pământ este una dintre calitățile cele mai importante.

O femeie inteligenta e o femeie frumoasa

O femeie inteligenta e o femeie frumoasa

A avea o personalitate puternică nu înseamnă să fii încrezut, ci înseamnă să fii puternic din punct de vedere mental. O femeie care știe cum să supraviețuiască în ciuda realității dure a vieții este încrezător în ceea  ce o privește ea și își știe foarte bine valoare proprie. Ea este o femeie cu o perspectivă pozitivă asupra vieții și nu este ușor influențată de lucrurile negative care inevitabil vor apărea pe parcurs.

Deși este adevărat că niciun om poate trăi izolat de societate, bărbații sunt atrași de femeile care nu sunt complet dependente de cei din jurul lor. Cei mai mulți tipi preferă să ocolească astfel de femei și admira doamnele care pot trai pe cont propriu și pot lua propriile decizii, în special atunci când este vorba despre aspectele majore din viață.

Zambetul - un accesoriu important pentru femeia ideala

Zambetul – un accesoriu important pentru femeia ideala

Bărbații vor să fie provocați din punct de vedere intelectual și, deși cei mai mulți domni sunt atrași de femei frumoase, însă inteligența este una dintre trăsăturile cele mai interesante ale unei doamne. Ei doresc femeile care pot conversa cu ei și le pot înțelege ideile, fiind de preferat femeile care sunt cu adevărat pricepute într-un domeniu și care nu depind numai de aspectul lor fizic.

Cu un număr tot mai mare de femei și bărbați singuri, competiția pentru un partener de calitate nu este ușoară. Dacă aveți trăsăturile de care oamenii sunt atrași în mod constant, atunci sunteți cu siguranță înaintea altor persoane.

Sursa articol aici